
پیراشکی کرم دار یکی از انواع پیراشکی ها می باشد که بسیار خوشمزه و لذیذ است. این پیراشکی را به راحتی می توان در خانه برای کودکان خود تهیه کنید تا یک میان وعده سالم را داشته باشند.با ما همراه باشید .
پیراشکی کرم دار ساده یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود با ما در نیک صالحی همراه باشید .
●مواد لازم پیراشکی کرم دار ساده
پنیر بلو چیز خرد شده :: یک پیمانه
▪پنیر خامه ای :: یک دوم پیمانه
▪کره :: ۱۰۰ گرم
▪آب یا شیر :: یک پیمانه
▪تخم مرغ :: ۲ عدد
▪زرده تخم مرغ :: ۱ عدد
▪آرد الک شده :: یک پیمانه
▪نمک :: یک هشتم قاشق چایخوری
▪دارچین :: به میزان لازم
▪خامه :: به میزان لازم
●طرز تهیه پیراشکی کرم دار ساده
پنیر و زرده تخم مرغ را در کاسه کوچکی با همزن می زنیم تا پف کند. سیبها را پوست می کنیم و آن را به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم ، ۳ قاشق غذا خوری کره در ماهیمتابه می ریزیم و رد حرارت متوسط سیبها را اضافه می کنیم ، زمانی که سیبها نرم شدند، دارچین را می افزاییم و از روی حرارت بر می داریم .
●طرز تهیه کرپ :
آرد را با نمک الک می کنیم ، در ظرفی جداگانه آب یا شیر را با تخم مرغ ها می زنیم و سپس آرد به آن اضافه می کنیم.ماهیتابه با چرب نموده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم .مخلوط را داخل ماهیتابه می ریزیم به طوری که ته ماهیتابه را بپوشاند ، یک طرف کرپ باید به مدت یک تا دو دقیقه بپزد .حدود دو الی دو و نیم قاشق چایخوری از مایه پیراشکی وسط کرپ نپخته ریخته و به صورت بغچه تا میکنیم ، ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری کرده روی حرارت متوسط آب می کنیم و حدود ۳ تا ۴ دقیقه
کرپها را در آن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود .در انتها کرپها را با سیبها و خامه تزئین می کنیم .این پیراشکی به نام پیراشکی بلوچیز معروف است.
فواید و مزایای دارچین برای سلامتی بدن
دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی درخت دارچین به دست می آید. این ادویه ی خوش عطر و بو از دوران مصر باستان مورد استفاده قرار گرفته است و چون قبلا کمیاب و با ارزش بود به عنوان هدیه ای مناسب برای پادشاهان در نظر گرفته می شد.این روزها دارچین ارزان است، در هر سوپرمارکت موجود یافت شده و به عنوان ماده ای در غذاها و دستور العمل های مختلف استفاده می شود.دارچین سیلان : همچنین به عنوان دارچین واقعی شناخته می شود.دارچین کاسیا : امروزه مردم معمولا آن را به عنوان دارچین می نامند.
دارچین از طریق قطع ساقه های درختان دارچین تهیه می شود سپس پوست داخلی استخراج شده و قسمت های چوبی آن برداشته می شود.هنگام خشک شدن نوارهایی تشکیل می شود که به صورت رول حلقه می شوند و به آن چوب دارچین می گویند. می توان این چوب ها را آسیاب کرد تا پودر دارچین ایجاد شود.بو و طعم مشخص دارچین به دلیل قسمت روغنی آن است که مقادیر بالای ترکیب سینامالدئید دارد. دانشمندان معتقدند که این ترکیب بیشتر اثرات دارچین بر سلامتی و متابولیسم را بر عهده دارد.
۳. دارچین مملو از آنتی اکسیدان استآنتی اکسیدان ها بدن شما را از آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. دارچین مملو از آنتی اکسیدان های قدرتمند مانند پلی فنول هاست.در مطالعه ای که فعالیت آنتی اکسیدانی ۲۶ ادویه را مقایسه می کند، دارچین به عنوان بهترین آن ها شناخته شده است. در حقیقت، دارچین آنقدر قدرتمند است که می توان از آن به عنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی طبیعی استفاده کرد.
تبیان – جام جم