Download bazar
دانلود
   Niksalehi.Com
   Best Persian site ... ( fun photo , and ... )

آخرین خبرهای جهان

مطالب گذشته :

» دختران باهوش ،کمتر ازدواج می کنند
» همه چیز راجع به ازدواج اینترنتی در ایران
» استفتاء از آیت الله سیستانی در مورد ریش
» دختران ایرانی از بلوغ می ترسند
» رواج خرافه پرستی در ایران
» راز منارجنبان ،فاش شد
» مصرف ميوه و سبزيو جلوگيري از آرتروز
» زردشت که بود؟
» سیگارکشیدن باعث ناباروری درمردان
» ورزش سبب کاهش چربی‌های شکم
» دختران فعال و پرجنب‌و جوش 40 درصد بيشتر..
» معقولانه‌ رژیم بگیرید
» ایدز چرا و چگونه؟
» آیا می‌توان تهران را نجات داد
» آیا رنگ مو باعث سرطان می‌شود؟
» آکنه یا جوش جوانی چیست؟
» مواظب پیشانی خود باشیم!
» خنديدن براي سلامت افراد مفيد است
» زنان با بيش از 9 ساعت نشستن در روز بيشتر دچار..
» همه چیز از آويشن [Thyme] و اسپند[Harme]
» سالاد اسفناج و سير سرخ شده
» دعاى روز پانزدهم ماه مبارك رمضان
» اکستاسی Ecstasy
» سردرد در زمان روزه‌داری
» خواص هویج
» تعیین دقیق شب قدر
» ارتباطات تله پاتیک چیست؟
» اثرات تماشای تلویزیون بر خواب کودکان
» سلامت چشمان شما
» بیماری سالک و راههای انتقال آن
» اضطراب و تشويش و افراد مبتلا به وسواس
» دين و فشارهاي عصبي
» گوجه فرنگي ضد سرطان و پيري است
» ناهنجاريهاي مغزي و دروغ گويي بيمارگونه
» موسيقي و اضطراب بيمار قلبي
» عصاره برگ گياه "مرزه " و چربي خون
» كار فكري به شيوع چاقي كمك مي‌كند
» درمان اضطراب و كاهش فشار خون
» اثرات مثبت طلا و نقره بر ارگانيسم بدن انسان
» دعاى روز سيزدهم ماه مبارك رمضان
» راه‌اندازی سرویس جستجوی خانگی گوگل
» برای استفاده از لبنیات باید به ..
» دنده گردنی چیست ؟
» اثرات کمبود ویتامین‌‌ها در بدن
» مراقبت‌های بهداشتی از پوست
» با تغذيه صحيح، بارداري سالمي داشته باشيد
» نوع صبحانه شما؛ تعيين کننده ميزان نشاط يا کسالت
» بالش شما محل استقرار چندين نوع قارچ
» نقش حفاظتي ب ث ژ
» جبران كمبود ويتامين A

ناهنجاريهاي مغزي و دروغ گويي بيمارگونه [ October 18, 2005 ]

ناهنجاريهاي مغزي با دروغ گويي بيمارگونه ارتباط دارد
تهران،خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۴/۰۷/۲۶‬
تحقيقات جديد نشان مي‌دهد كساني كه بطور بيمارگونه و از سر عادت دروغ مي‌گويند مغز آنها ناهنجاريهاي ساختاري دارد.

به گزارش پايگاه اينترنتي رويترز هلث از نيويورك، دكتر آدريان راين و يالينگ يانگ از دانشگاه كاليفرنياي جنوبي در لس آنجلس و همكارانش دريافتند افرادي كه بنابه عادت دروغ مي‌گويند و فريب كاري مي‌كنند مقدار ماده خاكستري قشر پيشاني مغز آنها در مقايسه با افراد عادي كمتر و ماده سفيد آن بيشتر است.

تحقيقات قبلي نشان داده است هنگامي كه افراد معمولي دروغ مي‌گويند قشر پيشاني مغز فعالتر مي‌شود. گمان مي‌رود اين بخش از مغز در يادگيري رفتار اخلاقي و احساس پشيماني نقش داشته باشد.

از آنجا كه ماده خاكستري مغز از سلولهاي مغزي تشكيل شده است و ماده سفيد مغز ارتباطات بين اين سلولها را تشكيل مي‌دهد، دروغ گوها استعداد بيشتري براي دروغ گويي و محدوديتهاي اخلاقي كمتري دارند.

محققان يك مجموعه مصاحبه و آزمايشهاي روان شناسي از گروهي از داوطلبان انجام دادند تا ‪ ۱۲‬دروغ گوي بيمارگونه ، ‪ ۱۶‬فرد مبتلا به اختلال شخصيتي ضداجتماعي كه هيچ گونه سابقه دروغ گويي نداشتند و ‪ ۲۱‬فرد طبيعي را از هم بازشناسند. محققان با استفاده از شيوه ام آراي مغز شركت كنندگان را بررسي كردند.

نتايج بدست آمده نشان داد مقدار ماده سفيد مغز در دروغ گوها ‪ ۲۶‬درصد بيشتر از مبتلايان به اختلال شخصيتي و ‪ ۲۲‬درصد بيشتر از افراد عادي است.

مقدار ماده خاكستري مغز دروغ گوها ‪ ۱۴‬درصد كمتر از افراد عادي بود.

پژوهشگران مي‌گويند مبتلايان به اختلال اوتيسم كه نمي‌توانند دروغ بگويند نسبت ميزان ماده خاكستري به سفيد مغزشان متضاد با دروغ گوهاي شركت‌كننده در اين مطالعه است. با آنكه اوتيسم يك اختلال پيچيده است و نمي‌تواند الگويي براي دروغگويي محسوب شود ، اما نتايج اين بررسي بر روي كودكان اوتيسمي و نتايج ام آر آي در مورد دروغ گويي در افراد طبيعي با يافته‌هاي جديد در مورد بزرگسالان دروغ گو يكسان است و بيانگر آن است كه قشر پيشاني مغز در استعداد دروغ گويي نقش دارد.

كودكان كم سن و سال دروغ گوهاي خوبي نيستند، اما با رسيدن به سن ‪۱۰‬ سالگي كه مقدار ماده سفيد مغز افزايش بسيار ناگهاني پيدا مي‌كند مهارت بسيار زيادي در دروغ گويي پيدا مي‌كنند.

اين يافته‌ها كاربردهاي عملي ندارد اما اگر تاييد شود مي‌تواند در تشخيص تمارض، در دادگاههاي جنايي، كمك به پليس در كشف دروغ در افراد مشكوك ، و آزمونهاي قبل از استخدام مفيد واقع شود.

نتايج اين مطالعه در شماه ماه اكتبر مجله ‪Journal Psychiatry‬ ‪ British‬منتشر شده است.




Posted by niksalehi at October 18, 2005 05:39 PM | Comments (0) | View: 1883
بازگشت به خانه


موضوعات :
all (638)

Copyright 2003-2005 Niksalehi.com , All Right Reserved