جمعه, ۰۱ آذر ۱۳۸۷

عضويت در گروه تجریش راهي براي اطلاع از به روز رساني سايت توسط ايميل شما و ارسال عکس ها و مطالب جديد براي شما ( همين حالا عضو شويد)

شیک ترین جواهرات روز دنیاا

گردنبند و دستبند ماه تولد ، زیورآلات نقره ، درمان با سنگ ها ، انگشترهای زنانه و مردانه

اطلاعات بیشتر.... کلیک کنید

فروش ویژه فیلم و سریال

فروش ویژه سریال تاجر پوسان ، کارتون فوتبالیست ها ،آرایش و گریم ویژه بانوان، در فروشگاه سه ستاره

اطلاعات بیشتر.... کلیک کنید

صحنه های عجیب اما واقعی

صحنه هایی از موجوادت فضایی ، حوادث واقعی ار فوتبال در دنیا ، کارتون های ترسناک 2008 و...

  اطلاعات بیشتر ... کلیک کنید

تورهای استثنایی داخلی و خارجی

اروپا چین مالزی آفریقا باکو ارمنستان دوبی سوریه ترکیه کیش مشهد قشم  تور شب یلدا

 تلفن تماس  : 4- 88811833-021

صفحه اصلی نیک بلاگ نیک تاپ سایت روز نیک سایت تبلیغات رایگان پرشین وی

 

اوقات شرعی

اذان ظهر : 11:50
اذان مغرب : 17:15
اذان صبح فردا : 5:17
طلوع آفتاب فردا : 6:44

نرخ ارز

يورو اروپا :   1290 تومان
دلار آمريکا:  
1025 تومان
پوند انگليس:  
1560 تومان
يکصد ين ژاپن: 
1050 تومان
ريال عربستان: 
275 تومان
درهم امارات:   282 تومان

نرخ سکه و طلا

يک بهار آزادی:  227000 تومان
نيم بهار آزادی:  
97000 تومان
ربع بهار آزادی:  
50000 تومان
طرح جديد:       
189000 تومان

دمای هوا

آبادان -- آسمان صاف، 12°
ارومیه --صاف، -1°
اهواز -- آسمان صاف، 12°
بندرعباس -- آسمان صاف، 12°
تبریز -- نیمه ابری، 0°
تهران -- آسمان صاف، 7°
شیراز -- نیمه ابری، 10°
اسامی کامل شهر ها ..

قیمت روز خودرو

پژو 405 بنزین سوز : 13,900,000
زانتیا :30,400,000
ماکسیما اتوماتیک :39,850,000
پراید بنزین سوز :8,150,000
پژو 206 اس دی : 18,900,000
پژو 206 تیپ 2 : 14,700,000
سمند معمولی : 14,000,000
ریو : 13,800,000
لیست کامل قیمت ها در ادامه

قیمت سیم کارت

صفر ( کد 2 )  : 550000
صفر ( کد 3 )  : 450000
صفر ( کد 4 )  : 385000
صفر ( کد 5 )  : 380000
صفر ( کد 6 )  : 345000
صفر ( کد 7 )  : 330000
صفر ( کد 8 )  : 320000


کارکرده ( کد 1 ) : 580000
کارکرده ( کد 2 ) : 440000
کارکرده ( کد 3 ) : 370000
کارکرده ( کد 4 ) : 330000
کارکرده ( کد 5 ) : 310000
کارکرده ( کد 6 ) : 300000
کارکرده ( کد 7 ) : 280000
کارکرده ( کد 8 ) : 270000

عکس های تصادفی



امتیاز : 43 :: بازدید : 1621

 
   
 
 
ضريب هوشي بالاتر، وفاداري بيشتر زوجين [ August 21, 2008 04:11 AM ]


ضريب هوشي بالاتر يعني وفاداري بيشتر زوجين
زوجين با ضريب هوشي بالاتر ابراز علاقه بيشتري به همسران خود مبذول داشته و قويا نسبت به روابط خارج از زندگي زناشويي ابراز مخالفت نمودند.
محققين دانشگاه هاروارد طي تحقيقاتي بر روي درصد موفقيت ازدواج ها نشان داده اند که زوجهايي که داراي درجه هوشي بالاتري هستند در روابط زناشويي خود به مراتب موفق تر از ديگر زوج ها مي باشند.

دانشمندان ثابت کرده اند که بي وفايي همسران نسبت به يکديگر، روابط خارج از رابطه زناشويي و ابراز علاقه به شخص سوم چه از طرف زن و چه از جانب مرد، در ميان زوج هاي با ضريب هوشي بالا به مراتب کمتر از زوج هاي با ضريب هوشي متوسط و زوج هاي با ضريب هوشي پايين مشاهده مي شود.

دانشمندان نشان داده اند که ميزان وفاداري زوجين به يکديگر رابطه مستقيم و معني داري با درجه هوشي زوجين داشته به طوري که زوجين با ضريب هوشي بالا تر به طور چشمگيري بيش از زوجين با ضريب هوشي پايين تر به يکديگر وفادار مي باشند.

ضريب هوشي پايين تر، و عشق و علاقه سطحي تر

عشق و علاقه اي که زوجين به يکديگر نثار مي کنند ارتباط مستقيم و معني داري با ضريب هوشي آنها دارد به طوري که زوجين با ضريب هوشي بالاتر ابراز علاقه بيشتري به همسران خود مبذول داشته و قويا نسبت به روابط خارج از زندگي زناشويي ابراز مخالفت نمودند.

از آنجا که انسان اشرف مخلوقات است و روند تکاملي انسان ها بر آن است که يک فرد را به برترين درجه تکامل معنوي نايل آورد، واضح است که تک همسري به عنوان يک اصل در انسان ها پذيرفته مي شود.

انسان هايي که قويا به اين نکته واقفند که انسان اشرف مخلوقات بوده و روند تکاملي اش معنوي است و نه فيزيکي، در انتخاب زوج بيش از پيش بر معيار هاي معنوي تاکيد داشته و همواره افراد را با درجه انسانيت، شرافت، و استعداد ها و توانايي هاي ذهنيشان مي سنجند و عشق و علاقه خود را نثار يک فرد خواهند نمود.

دانشمندان در بررسي هاي خود نشان داده اند که چنين افرادي همواره کششي به سوي افراد با ضريب هوشي بالا نشان مي دهند، و پر واضح است که اين افراد خود نيز بايد داراي همين صفات باشند چرا که همانند هميشه همانند را جذب مي کند و اين است قانون جذب.

ضريب هوشي پايين تر و روابط جنسي بيشتر و زود هنگام تر

در خصوص ميزان هوش و روابط جنسي قبل از ازدواج مطالعات فراواني انجام گرفته است. دانشمندان با ثبت ضريب هوشي افراد و اينکه آيا قبل ازدواج روابط جنسي را تجربه کرده اند يا خير، به نتايج بسيار جالب توجهي دست يافته اند.

بررسي ها نشان داده اند که درصد افراد با ضريب هوشي پايين تر که پيش از ازدواج روابط جنسي را تجربه کرده اند به طور قابل توجهي بيش از درصد افراد با ضريب هوشي بالايي است که پيش از ازدواج روابط جنسي را تجربه کرده اند.

در يک بررسي که بر روي دختران دانشگاه برکلي، يکي از دانشگاه هاي بسيار معتبر در آمريکا، انجام گرفته است، نشان داده شده که تنها 20 درصد از اين دختران روابط جنسي را تجربه کرده اند، حال آنکه اين رقم در چندين دانشگاه ديگر که دانشجويان آن از نظر تحصيلي و ضريب هوشي در جايگاه پايينتري قرار داشتند بيش از 70 درصد و در برخي ديگر از دانشگاه ها به بيش از 90 درصد نيز مي رسيد.

چنين اختلاف فاحشي به واقع نشان دهنده اينست که افراد با ضريب هوشي بالاتر تمايل کمتري به برقراري روابط جنسي بيهوده با ديگر افراد نشان مي دهند و اهميت بيشتري براي ارزشهاي معنوي قايلند تا ارزشهاي جسماني.

روند کلي چنين است که افراد با ضريب هوشي پايين تر همواره تمايل بيشتري به برقراري روابط جنسي صرف و به دور از عشق و وفاداري از خود نشان مي دهند و بدين جهت راحت تر از افراد با ضريب هوشي بالاتر تن به اينگونه روابط مي دهند.

همچنين در يک بررسي ديگر دانشمندان رابطه ميان رشته تحصيلي و ميزان باکرگي دانشجويان دختر را مورد بررسي قرار دادند. بر اين اساس ميزان باکرگي در دانشجوياني که در رشته هايي که نيازمند به ضريب هوشي بالاتري هستند مشغول به تحصيل اند بيش از ساير دانشجويان مي باشد.

بر اساس اين بررسي ها دانشجويان رشته پزشکي، بيوشيمي، و برخي از گرايش هاي مهندسي داراي بالاترين ميزان باکرگي برابر با 83 درصد بودند.

درجه هوشي پايين تر در فرزندان حاصل از ازدواج زن و يا مرد مطلقه با يکديگر

بررسي ها نشان داده اند که کودکاني که حاصل ار ازدواج زنان و يا مردان مطلقه با يکديگر اند نسبت به کودکاني که والدين آنها از ابتدا با يکديگر در پيوند زناشويي بوده اند ضريب هوشي پايين تري دارند. بررسي ها نشان داده اند که در صورتي که فرزندي حاصل از ازدواج زن و مردي باشد که هر دو شان يک طلاق را تجربه کرده اند ضريب هوشي اش به مراتب کمتر از فرزندي خواهد بود که حاصل از ازدواجي است که در آن تنها يکي از والدين سابقا طلاق را تجربه کرده اند. از آنجا که طلاق نشاندهنده حد اقل ميزان وفاداري زن و مرد به يکديگر است، چنين نتايجي کاملا قابل انتظار و از نقطه نظر علم ژنتيک قابل اثبات اند.

حال که ارتباط ميان ضريب هوشي و تمايل به وفاداري بين زوجين از نقطه نظر علم ژنتيک مورد بررسي قرار گرفته، مشهود است که اکثريت کساني که تمايل به برقراري روابط جنسي با افراد خارج از پيوند زناشويي را دارند مسلما از نظر ارزشهاي معنوي در جايگاه پايين تري نسبت به سايرين قرار داشته و ديد آنها بر روي همسرانشان صرفاً ديدي جنسي خواهد بود.

تهیه و تنظیم : گروه اینترنتی نیک صالحی

www.niksalehi.com
تاریخ ارسالAugust 21, 2008 04:11 AM  تعداد مشاهده: 268

ادامه ...

ادامه ...

ادامه ...

ادامه ...

صفحه اصلی
شکل قدیمی سایت
انواع طالع بینی
انواع فال
استخاره با قرآن
حوادث روز
دانلود نرم افزار
مدل های لباس
بخش رژیم درمانی
بخش زنان و کودکان
بهداشت و سلامت
وبلاگ تغذیه
وبلاگ روانشناسی
وبلاگ پزشکی
وبلاگ اجتماعی
وبلاگ فرهنگی
وبلاگ اقتصادی
وبلاگ دین و اندیشه
وبلاگ ترفندها
وبلاگ اعتیاد
وبلاگ ایدز
وبلاگ داستان
وبلاگ علمی
وبلاگ سینما
وبلاگ جالب
وبلاگ گوناگون
تغذیه
ضرب المثل ها
تالار گفتمان
بازیهای آنلاین
دامنه رایگان
آگهی رایگان شما
نیک جاب : کاریابی
آموزش آشپزی
زوجهای جوان
آرایش و زیبایی
هنرهای تجسمی
درمانگری
گالری مد
گالری دکوراسیون
گالری عروسی
عکس های گوناگون
گالری عکس
عکس های تصادفی
خبرهای علمی
دانش و تکنولوژی
عکسهای سینمایی
عکس های جالب
تلویزیون آنلاین
زلزله روی مانیتور
رازهای بی نزاکتی
خنده دار
خدمات رسانی
وبمستر ها
آرشیو سایت

پیوند ها
هو دات آی آر
فروشگاه تجریش
پرشین وی
سایت روز
نیک بازار
نیک جاب
نیک بلاگ
نیک تاپ
نیک دانلود
نیک لایو تی وی
نیک سایت
نیک صالحی دات آی آر
درناز
اینروزها
اینروز
تندرست
آی تی مای تی
آی آر تو آی آر
پولک
دانستنی
آی آر پارس
پذیرش تحصیلی
کنکور پارسی تست
مستر کارت برای شما
ویزا کارت برای شما
درباره ما
ارتباط با ما
تبلیغات
نقشه سایت
Copyright (c) 2003-2008 NikSalehi.com.All Rights Reserved

© کلیه حقوق این پایگاه متعلق است به شرکت فرهنگ سازان

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.