صفحه اصلی گزارش تصویریتالار گفتمانتماس با ما تبلیغ در سایتورزشی کارت شارژ

 اخبارحوادثداستاناقتصادیپزشکیتغذیهعلمیفرهنگی فرهنگ و هنر ادبیات

 گوناگونجالبانواع فالطالع بینیاستخارهدینیترفند اعتیاد ایدزتصویریسینما

مسایل زناشوییهمسرداریسبک زندگیکودکانهخانمهاآقایانروانشناسی بازی

 سه شنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۸۸

 

جراحی پلاستیک بینی

ارزیابــــی قـــــبل از عـــــــمل  ،  مراحــل اقدام عـــــملی، مراقبـــــت هـــــای بــــعد از عـــــــمل

www.dr-ameri.com

تورهای مسافرتی استثنایی پرواز ابریشم

تور اروپا  بالی مالدیو مالزی تایلند چین آفریقا مسکو باکو ارمنستان دبی ترکیه سوریه کیش تور نوروز 89

 تلفن  : 88823158- 88811833-021

مناسب براي هر نوع سليقه بهترين هديه براي ولنتاين هديه اي مناسب براي كسي كه دوستش داريد! خوش سليقه ها حتما خوششون مياد!!
مناسب براي هر نوع سليقه بهترين هديه براي ولنتاين هديه اي مناسب براي كسي كه دوستش داريد! خوش سليقه ها حتما خوششون مياد!!
همه چیز در مورد چاقی لاغر شوید اما اصولی لاغری بدون بازگشت درمان چاقی (روش متخصصان دانشگاه آکسفورد ) روشهای بدون بازگشت
بهترين و مطمئن ترين وسيله براي كم كردن وزن اضافي بدن و رسيدن به اندامي بسيار زيبا و متناسب !
تل‎ موي جادويي اين شاهكار زيبايي در زندگي مدرن امروزا ست شما هم از مدل موهاي خودتان خسته شده‎ايد؟! موهاي شما مدل و حالت ندارد؟!
عینك فوق العاده جدید با طراحی مدرن طراحی فوق العاده برای سال 2010 جذابیت و زیبایی حق شماست...
خروجی RSS برای بخش  روانشناسی خانواده

مطالب مرتبط

 » افسردگي ديد انسان را به جهان تغيير مي‌دهد
» مجبور نيستيد همه را راضي نگه داريد
» چگونه با بی حوصلگی مبارزه کنیم
» روان‌درمانی بیش از پول شادی می‌آورد
» شرارت كودكان و شيوه اصلاح آن
» قدرت گفتن نه!
» قوانين زندگي را رعايت كنيم
» كودكان زورگو در مدرسه در خانه هم قلدري مي‌كنند
» تنهايي مثل يك بيماري، واگيردار است
» افسردگي، خطر پوكي استخوان راتشديد مي‌كند
» چشم‌ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد
» فرمولی برای خرید اسباب بازی
» دختران مجرد و ساعت ازدواج
» از حالت های روحی خود آگاه شوید
» شیوه های افزایش عزت نفس
» 17قدم تا صمیمی شدن با نوجوا‌نتان
» رفتار زوجهای جوان بعد از ازدواج
» شخصیّت شناسی کودکان
» درمان تنبلی و راهکارهای عملی
» توصيه‌هايي براي يك خواب راحت شبانه
» شادي و خوشحالي قابل سرايت است
» نوجوانان در ناامني، درد بيشتري را تجربه مي‌كنند
» چه سخت به سراغ خوب ماندن مي‌رويم
» روياهايمان را آن طور بچينيم که مي‌خواهيم
» ازدواج از روي هيجان زودگذر
» هر که نان از عمل خويش خورد
» قدرت گفتن نه!
» خانم ها عاشق خريد هستند
» قوانين زندگي را رعايت كنيم
» مديتيشن، استرس بيماران را کاهش مي‌دهد

آرشیو بخش روانشناسی خانواده »
   ملت ایران 22 بهمن با وحدت کلمه مستکبرین را مبهوت می کند

126400_815.jpg
رهبر انقلاب اسلامی حفظ وحدت آحاد مردم را خاری در چشم دشمنان و اصلی ترین نیاز کنونی برشمردند و تأکید کردند: مهمترین هدف از حوادث دوران فتنه بعد از انتخابات، ایجاد شکاف بین آحاد مردم بود که این هدف بدست نیامد و اکنون کاملاً مشخص شده است کسانی که در مقابل عظمت ملت ایران در انتخابات ایستادند از ملت نیستند بلکه افراد ضد انقلاب صریح و یا افرادی هستند که بر اثر جهالت و لجاجت خود همان کار ضد انقلاب را انجام می دادند و ربطی به توده مردم ندارند.

ادامه ...
  پربیننده ترین اخبار
تصویری بی نظیر از 10 سالگی رهبر انقلاب
عليرضا بهشتی از زندان آزاد شد
اهانت به تصویر شهید همت+عکس
ضد انقلاب قدرت بگیرد کروبی و شریعتمداری را از یک دار می آویزد
تصویر: سند ازدواج اميركبير
میترا حجار از شایعه ممنوع التصویری تا روی پرده سینما
سخنان هاشمی رفسنجانی درباره 22 بهمن
پشت پرده ماجرای مناظره‎ای كه انجام نشد
آزادی علیرضا بهشتی، تا ساعاتی دیگر
چرا برای جایگزین‌ ولنتاین تبلیغ نمی‌شود؟
طنین الله اکبر در شب 22 بهمن
رو كم كني متكي از ديپلمات هاي غربي در مونيخ
سردار سپاه: ادامه کار مشایی به مصلحت نیست
دستگیری یک«خودسر» مظنون به قتل در حوادث اخیر
عکس پادشاه سعودی روی مدل لباس زنانه/تصویر

منو رها كن از اين فكر تنهايي


همشهری-دانشجوهاي ورودي جديد چه کار کنند که منطبق شدن با شرايط خوابگاه و دانشگاه فشار رواني زيادي به آنها وارد نکند؟
بوي چمن اول پاييز، صف‌هاي شلوغ انتخاب واحد، نگاه حسرت‌بار ترم پاييني‌ها، نگاه تمسخر بار ترم بالايي‌ها، خستگي از گرفتن کارت تغذيه و خوابگاه و گواهي سلامت و هزار کوفت و زهر مار ديگر در يک روز، حال‌گيري شديد از ديدن اولين همکلاسي، حال‌گيري شديدتر از ديدن اولين هم‌اتاقي، صداهاي درهم و برهم کردي، ترکي، شمالي، حتي عربي و گاهي فارسي.

نگاه نگران خانواده‌هاي غيربومي، کارمندهاي مهربان فوق برنامه، کارمند‌هاي نه‌چندان مهربان آموزش، فرم تعهد محضري براي خوابگاه، بلاتکليفي در ماندن توي کلاس‌هاي تق و لق يا رفتن به خانه بعد از آن همه خداحافظي با تشريفات و... نگوييد که دوران دانشجويي را گذرانده‌ايد و با اين عبارت‌ها ياد اولين روزهاي دانشگاه‌تان نيفتاده‌ايد. از سر شما که گذشته است، آن چند صد هزار نفري که امسال وارد دانشگاه مي‌شوند چطور راحت‌تر مي‌توانند اين استرس‌ها را تحمل کنند؟

شايد حالا ديگر دانشجو بودن و دانشجو شدن خيلي معمولي‌تر از همين 6 - 5 سال پيش باشد. حالا ديگر آن‌قدر مرکز دولتي و غيردولتي آموزش عالي با رشته‌هاي خلق‌الساعه مثل قارچ توي شهر‌هاي بزرگ ايران روييده‌اند که دانشجو شدن لطف چنداني ندارد - البته با عرض پوزش از دانشجويان جديدالورود گرامي! - اما ورود به همين دانشگاه کوفتي هنوز هم استرس‌هاي زيادي به بنده خداهاي ورودي جديد وارد مي‌کند. اگر مي‌پرسيد چرا، يا دانشجو نبوده‌ايد يا هنوز به دنياي ذهني اين غنچه‌هاي نوشکفته سر نکشيده‌ايد. پس اگر پايه سر کشيدن‌ايد بسم‌الله!

اختلال انطباقي در کمين ورودي جديد‌ها

به نظرتان آمار کدام مشکل روان‌شناختي توي دانشجوهاي سال اول از همه بيشتر است؟ شرط مي‌بندم بيشترتان با کشيدن يک آه از سويداي جانتان مي‌گوييد: «خب، افسردگي!». بعضي‌هايتان هم با دو دو تا چهار تا مي‌گوييد اضطراب. شايد بعضي‌هايتان هم که شيطنت‌هاي بچه‌هاي سال اولي را در خوابگاه ديده باشيد، بگوييد «اختلال‌شخصيت ضداجتماعي». يا بعضي با قيافه متفکرانه همراه با بيرون دادن دود آخرين پك سيگارتان بگوييد «اعتياد جانم، اعتياد».

بايد گفت که همه اينها هست اما چيزي بيشتر از اينها نيست. بيشتر از همه يک اختلال نه‌چندان بدجور روان‌شناختي است به نام «اختلال انطباقي» يا «اختلال سازگاري».

در واقع اين شرايط کمي‌ تا قسمتي وحشتناک خوابگاه و دانشگاه و سلف سرويس و سرويس خوابگاه به دانشگاه، آن‌قدر استرس‌زاست که بروبچ ترم پاييني را مبتلا به اين اختلال مي‌کند؛ اختلالي که معجوني از اضطراب و افسردگي و ديگر چيزهاست اما نشانه اصلي‌اش اين است که آقا پسر يا دختر خانم دانشجو تا پايش مي‌رسد به خانه مامان جان، حالش خوب خوب مي‌شود، چون موقتا از منابع فشار دور شده و همه چيز فعلا خوب است.

بحران هويت و چيز‌هاي ديگراز طرف ديگر، اين سن ورود به دانشگاه هم لامسب سن خاصي است. غربي‌هاي گور به گور شده تحقيق کرده‌اند و ديده‌اند که معمولا جوان‌ها از 18 تا 22 سالگي ديگر کلک بحران «زکجا آمده‌ام، آمدنم بهر چه بود؟» يا به قول آنها بحران هويتشان را حل مي‌کنند. آنها توي اين 4 سال‌ مجبور بودند در مورد جهت‌گيري مذهبي‌شان، جهان‌بيني کلي‌شان، جهت‌گيري‌شان به جنس مخالف، بايد و نبايد‌هايشان و شغل آينده‌شان تکليف خودشان را روشن کنند.

همين تکليف روشن کردن که ما توي 3 سوت در موردش دو خط مي‌نويسيم، در دنياي ذهني اين جوانان نو گل يک عالمه استرس و بالا و پايين رفتن و افسردگي حاد و مزمن ايجاد مي‌کند. پس جوانان بنده خداي دانشجو، به قول ادبا، «از 6 جهت» ميان اين فشار‌ها گير کرده‌اند و بايد يک جوري از آن بيرون بيايند.

دانشگاه چه جور جايي است؟

نه، واقعا دانشگاه براي يک ورودي جديد چه‌جور جايي است؟ بياييد با هم ببينيم چطور اسطوره‌هايي که توي ذهن يک پشت‌کنکوري از دانشگاه ساخته‌اند، همان روزهاي اول فرومي‌ريزد:

1 ـ عذاب تنهايي

اين اولين احساس يک دانشجوي غيربومي ا‌ست؛ وقتي که شب اول را دور از خانه و در خوابگاه دانشگاه يا خانه دانشجويي مي‌گذراند. شعار ندهيد که فقط دختر‌ها اهل اين رمانتيک‌بازي‌ها هستند، نه اين‌طور نيست. اين حس را با يک شب بيرون ماندن پسرانتان در جوار دوستان همشهري اشتباه نگيريد.

شرايط يک‌جور ديگري است. هر قدر هم بخواهيد به اين شرايط به عنوان يک تجربه جديد نگاه کنيد، ته دلتان لک مي‌زند براي اينکه به طور معجزه‌آسايي يا شما يک ساعته برسيد به دوستان و خانواده يا آنها بيايند پيشتان. خلاصه اينکه فعلا تا دوستي پيدا کنيد «بايد بچشيد عذاب تنهايي را...».

2 - در باب آزادي و مسئوليت

نه، اصلا فلسفه بافي و اين حرف‌ها نيست، خيلي ساده است. شما، هم آزادي‌هايتان بيشتر مي‌شود و هم مسئوليت‌هايتان. تا قبل از آن پدر و مادر گرامي ‌يک قيد و بند‌هايي داشتند و در مقابل‌اش يک حمايت‌هايي. حالا شما از خير و شر هر دو رها شده‌ايد و خودتان‌ايد و خودتان.

3 ـ يک موجود به نام استاد و يک شيء به نام کتاب دانشگاهي

اگر همه اين مصوبه وزارت علوم را شنيده باشند و البته رعايت‌اش کنند، ديگر دوره‌اي که استاد‌ها به خاطر دادن جزوه، يک امتيازي هم مي‌گرفتند گذشته و همه مجبورند کتاب را به عنوان منبع درسي معرفي کنند.

با توجه به اينكه اينجا ايران است و هر کسي مي‌خواهد همان دم حجله گربه را بکشد و بالاخره همه استاد‌هاي ما هم که واحد روان‌شناسي تربيتي پاس نکرده‌اند و اگر هم پاس کرده‌اند، مجبور نيستند عمل کنند (نفس خودم هم از طولاني بودن جمله گرفت)، بعيد نيست که استاد‌ها بخواهند کتاب‌هاي کت و کلفتي را همان ترم اول بگذارند به عنوان منبع. دانشجوي جديدالورود هم که خوش‌باور و بي‌تجربه است، هي استرس پشت استرس تجربه مي‌کند.

4 ـ دانشجو يک موجود اجتماعي است

اگر تا همين 3 ماه قبل سرت توي لاک خودت بود و از خانه با سوزاندن بنزين تازه سهميه‌بندي شده سرويس، مي‌رفتي پيش‌دانشگاهي و بعدش هم همچنان درون‌گرا بازمي‌گشتي به خانه، اينجا ديگر اين خبر‌ها نيست.

اگر غير بومي ‌هستي که در بهترين شرايط بايد با يک همخانه يا يک هم اتاقي بسازي، اگر هم شانست خيلي خوب بوده (يا خيلي بد!) و دانشگاه شهر خودت قبول شده‌اي، ديگر نمي‌تواني کنفرانس‌هاي اجباري را دو دره کني و بالاخره با يکي از استاد‌ها بايد کنفرانس بدهي.

براي همين هم آنهايي که همچين خوش ندارند زياد با جماعت بپرند، خيلي از اين شرايط فشارزا خوش‌شان نمي‌آيد و استرس از سر و رويشان مي‌بارد. به هر حال اينجا ديگر اگر درون‌گرا باشي، ضرر کرده‌اي و بهتر است بزني توي فاز «يادگيري مهارت‌هاي ارتباط با ديگران».

6 قدم براي گذر از روزهاي بهانه و تشويش

1 - صبور باش!
آن‌قدر توي اين توصيه‌هاي آخر مطلبمان از صبوري گفتيم که خدا بايد يک صبر مضاعفي به شما بدهد براي اين تکراري بودن ما. ولي باز هم بهترين توصيه براي بحران‌هايي که فقط مال يک دوره زماني خاص است، همين شکيبايي است. خيلي از مشکلات روزهاي اول دانشگاه را زمان و تجربه به خودي خود حل مي‌کند. اما اگر شما بزنيد توي فاز دپ، فقط اين تجربه‌ها را کندتر مي‌کنيد. اضطراب داشته باشيد اما معقول؛ جوري مضطرب نباشيد که خود اين اضطراب باعث شود نتوانيد مثل همه تجربه‌هاي روزهاي اول را از سر بگذرانيد و بيفتيد توي دور باطل استرس، اضطراب، استرس، اضطراب، استرس و همين‌جور ادامه دهيد تا فارغ‌التحصيلي يا زبانم لال انصراف.

2 ـ اجتماعي‌تر شو
اين حرف‌ها را که من شخصيتم اين‌جور است، که کاملا درون‌گرا هستم و آبم با جماعت توي يک جوب نمي‌رود، بگذار کنار. اولا تحقيقات نشان داده تعداد خيلي کمي ‌از مردم کاملا برون‌گرا يا کاملا درون‌گرا هستند و براي گروه اکثريتي هم که مابين اين طيف‌اند، کم و زياد کردن فعاليت‌هاي اجتماعي چندان کاري ندارد. پس اي گروه اکثريت! به دانشگاه به عنوان يک محمل که در آن به خوبي مي‌توانيد اجتماعي شويد و در برقراري ارتباط با آدم‌هاي آينده زندگي‌تان ماهر شويد، نگاه کنيد. شايد بعد از دانشگاه کمتر جايي را پيدا کنيد که مفتي‌مفتي براي شما پول خرج کنند تا شما بتوانيد توي فعاليت‌هاي گروهي شرکت کنيد.

3 ـ «اصل تقدم» را فراموش نکن
روان‌شناساني که موهايشان را توي تحقيقات مربوط به حافظه سفيد کرده‌اند، دريافته‌اند که ذهن ما اغلب اوقات اولين و آخرين داده‌هايي را که دريافت کرده است، بهتر به خاطرش مي‌سپارد تا داده‌هايي که آن وسط ارائه شده‌اند. به زبان آدميزاد، اين مي‌شود که ترم اول را جدي بگير؛ مخصوصا سعي کن نظر استاد‌هايي را که مي‌داني تا ترم آخر دست از سرت برنمي‌دارند و باهاشان درس داري، از همين اول جلب کني. حتي اگر ترم 3 و 4 خراب کني، آنها به عنوان يک دانشجوي خوب که برايش مشکل پيش آمده به تو نگاه مي‌کنند. اما اگر ترم اول خراب کني حتي اگر ترم 3 و 4 بهتر شوي، احتمالا فکر مي‌کنند دانشجويي هستي که در طول اين چند ترم، راه‌هاي بهتر تقلب کردن را آموخته‌اي!

4 ـ به مرکز مشاوره دانشگاه برو
توهين کردم؟ مي‌گويي «مگر من ديوانه‌ام که بروم پيش مشاور؟». نه، باور کنيد اين نرخ‌هاي رايگان يا حداکثر هزار توماني جلسه‌هاي مشاوره مراکز مشاوره دانشگاه‌ها، هر بني‌بشري را وسوسه مي‌کند که برود براي خودشناسي هم که شده سلامي‌ عرض کند. از اينها که گذشته، يکي از بهترين جاها – حتي براي حل مشکلات مالي‌تان - همين مرکز مشاوره دانشگاه است. به هر حال يک عده آدم متخصص نشسته‌اند آنجا که علاوه بر دانايي‌شان، يکي از زيرمجموعه‌هاي دانشگاه هم هستند. اگر هم حال نوبت گرفتن نداري، لااقل نشريه‌هاي «پيام مشاور» را - که آن‌قدر تيراژش زياد است که اگر بخواهي مفتي‌مفتي چند شماره‌اش را به‌ات مي‌دهند – بخوان.

5 ـ با هم‌اتاقي‌ها و همخانه‌اي‌ها توافق‌کن
بر سر چي؟ بر سر خيلي چيزها. البته خيلي چيزهايي که هم‌اتاقي‌هاي آن سوي آب در موردش توافق مي‌کنند، اينجا کمي‌ خنده‌دار است؛ مثلا تعداد ميهمان‌ها در ماه! اما اينجا مي‌شود روز اول نشست و در مورد خصوصيت اخلاقي خودت و ديگران، نحوه نظافت اتاق، چيزهايي که دوست داري و نداري و هزار تا چيز ديگر با هم‌اتاقي‌ها توافق کرد. درست است که در بيشتر موارد اين چيز‌ها مخصوصا در ترم‌هاي اول رعايت نمي‌شود اما به هر حال گفتن آن، هم صميميت مي‌آورد، هم گزک را از دست ديگران مي‌گيرد.

6 ـ از گوش دومت استفاده کن
براي چي؟ خب، براي بيرون کردن چيزهاي متناقضي که از ترم بالايي‌ها با گوش اول شنيده‌اي. تشخيص حرف‌هاي درست و حسابي‌اي که ترم بالايي‌ها براي منتقل کردن تجربه‌شان مي‌گويند يا حرف‌هايي که از سر غرور و حتي ناداني مي‌زنند، چندان هم راحت نيست.

اما به هر حال مخصوصا در مورد خوبي يا بدي رشته‌تان - که احتمالا آينده شغلي‌تان در گروي آن است - حرف‌هاي ترم بالايي‌ها را چندان جدي نگيريد. شايد يک فارغ‌التحصيل رشته شما بهتر بتواند در موردش قضاوت کند؛ ضمن اينکه علاقه‌تان را هم دست‌کم نگيريد؛ حتي اگر رشته‌تان جوري باشد که چندان بازار شغلي خوبي هم در انتظارش نباشد.

هميشه يادتان باشد «علاقه بالاخره کار خودش را مي‌کند». حالا حرف‌هاي اين مطلب را از گوش دومتان بيرون مي‌کنيد يا نه؟

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

www.niksalehi.com
تاریخ ارسالOctober 19, 2007 02:50 AM  تعداد مشاهده: 21

  آکهی های نیک صالحی

خروجی RSS برای بخش

تصاویر مرتب کردن و سفید کردن دندانها
جوایز میلیونی با پیش بینی مسابقات فوتبال!
اطلاعات مفید قبل از جراحی زیبایی بینی!
 برای همیشه از شر موهای زائد راحت شو!!
هدایای متنوع برای روز عشاق !!
بازی آنلاین بسیار جذاب و دیدنی !!!!
 پیش بینی مسابقات فوتبال با جوایز هفتگی!
بازی بسیار جذاب جنگ خانها
جوایز میلیونی با پیش بینی مسابقات فوتبال!
تورهای  مسافرتی نوروز 89 با پرواز ابریشم!!
بازی جذاب جنگ های فضایی !!!!
هدایای متنوع برای روز عشاق !!
جوایز میلیونی با پیش بینی مسابقات فوتبال!
تصاویر مرتب کردن و سفید کردن دندانها
 پیش بینی مسابقات فوتبال با جوایز هفتگی!
از بین برنده مو های زائد + همراه با دو هدیه رایگان
تورهای  مسافرتی نوروز 89 با پرواز ابریشم!!
بازی جذاب جنگ های فضایی !!!!
هدایای متنوع برای روز عشاق !!
 پیش بینی مسابقات فوتبال با جوایز هفتگی!
تصاویر مرتب کردن و سفید کردن دندانها
جوایز میلیونی با پیش بینی مسابقات فوتبال!
اطلاعات مفید قبل از جراحی زیبایی بینی!
بازی آنلاین بسیار جذاب و دیدنی !!!!

New Page 1
آموزش راه رفتن روی آب
آموزش راه رفتن روی آب
عطر ماه تولد شما
عطر ماه تولد شما
معجزه ایی در افزایش قد
معجزه ایی در افزایش قد  
روشهای بستن شال و روسری ویژه خانمها
روشهای بستن شال و روسری ویژه خانمها  

 ادامه :آگهی رایگانکاریابی رایگان وبلاگ رایگان

  پزشکی   روانشناسی

خروجی RSS برای بخش

سرطان روده چگونه شروع می شود ؟

سرطان رودهرشد این سرطان اغلب شبیه ظهور و رشد پولیپ در سطح جداره داخلی روده ها است . دو نوع از شاخص ترین این پولیپ ها ، آدنوما و هایپر پلاستیک هستند . بیشتر پولیپ ها خوش خیم هستند ، اما بعضی از آنها ، آمادگی بدخیم شدن را دارند . برداشتن به موقع آنها باعث کاهش...


سرطان روده چگونه شروع می شود ؟
توصیه هایی پزشکی برای کاهش کلسترول بالا
درد كف و پاشنه پا
5 نکته طلایی در مورد سرطان دهانه رحم
با چرت بعد از ناهار چه كنيم ؟
آیا کفشها باعث انحراف پا می‌شوند؟
چرا ناخنهای دست ترک می‌خورند؟
چگونه بفهمیم کم خونی داریم؟
راههای مقابله با شوره سر
5 راز زيبايي

سوء ظن و درمان آن

سوء ظن و درمان آنآنچه که زندگی انسان را از سایر حیوانات متمایز می‌کند و به آن رونق و حرکت و تکامل می‌بخشد روحیه همکاری گروهی است و این در صورتی امکان‌پذیر است که اعتماد و خوش‌بینی بر همگان حاکم باشد و بدور از هر گونه سوء ظن و بدگمانی باشند چرا که اساس اعتماد متقابل را درهم‌ می‌کوبد،


فشارهاي روحي و عصبي باعث ناشنوايي مي‌شود
ارزش گل به‌قدر عمري است که...
موقعي که تنها هدف را مي‌بينيد...
اثرات تحقير و تنبيه‌هاي مكرر
بياموزيد كه احساسات و افكار خود را بپذيريد
آيا زنان مانند مردان مي‌انديشند؟
تقويت هوش هيجاني پسران
روابط دختر و پسر قبل از ازدواج
پرهيز از هيجانات و فشارهاي رواني باعث...
كم خوابي، بهداشت رواني را تهديد مي‌كند

 ادامه : خانمها بخوانندآقایان بدانند کودکانه همسرداری مد و لباس زیبایی و آرایش

  سبک زندگی

خروجی RSS برای بخش

نامناسب‌ترین روش تربیت

نامناسب‌ترین روش تربیتتنبیه عملی است که باعث کاهش بدرفتاری کودک می‌شود. پس اگر ما روشی از تنبیه را اعمال می‌کنیم و متعاقب آن مشکلات رفتاری کودک زیادتر می‌شود این بدان معناست که تنبیه ما صحیح نیست و ما باید روش خود را عوض کنیم.


تاثير مثبت سخت گيري روي كودكان
چگونه الگوی خوبی برای فرزندانتان باشید؟
رازهايي در باره تربيت فرزندان
نحوه صحبت با کودکان درباره مسائل جنسی
کودک و میل جنسی
کابوس های کودکان
ده گام بسوي پرورش يك كودك بردبار و مقاوم
آیا كودك من افسرده است؟
به كودك خجالتي خود كمك كنيد
كدام بازي براي چه سني؟

توصیه هایی در تداوم زندگی زناشویی

توصیه هایی در تداوم زندگی زناشویی  عشق و محبت بین زن و شوهر از ارکان اصلی نظام خانواده است ؛ اما با گذشت زمان و سپری شدن شور و شوق دوران نخستین ازدواج ، گاه این فکر به ذهن همسران می آید که بعد از چند سال زندگی میزان علاقه آنان نسبت به هم چقدر تغییر کرده است . برخی از آنان ،


ده روش فوق العاده جذب برای ازدواج
نکات مهم پیرامون رابطه جنسی آقایان و خانمها
مشکلات جنسی 50% دلیل طلاق در کشور است ...!
زندگی را نخواهیم فهمید!
ده روش فوق العاده جذب جنس مخالف
روش های آرامش پس ازدعوا ومشاجره
لحظات بحرانی در زندگی مشترک
اطاعت از همسر ،تا کجا؟
اشتباه بزرگ متاهلين
شباهت در زندگي

 ادامه : خانمها بخوانندآقایان بدانند کودکانه همسرداری مد و لباس زیبایی و آرایش

  ایدز   اعتیاد

خروجی RSS برای بخش

 ادامه : خانمها بخوانندآقایان بدانند کودکانه همسرداری مد و لباس زیبایی و آرایش

  برگزیده ها

عکس: مایکل جکسون یک هفته قبل از مرگ  
عکس دیدنی از یک عـــــــروس عراقی
 
تصویری تکان دهنده از دکتر حسابی+مطلب
 
تصاویردیدنی: چاق ترین دونده زن دنیا
 
عکس دیدنی: محمدرضا گلزار در لباس دامادی
 
عکس های لیندا کیانی و همسرش
 
عکس های باورنکردنی: شگفتی یک کودک معلول
 
تصاویر جالب اززنان و مردان با آرایش های شیظانی
 
عکس دیدنی : نگار فروزنده را این شکلی دیده بودید!!؟
 
عکس های نایاب از مهران مدیری...حتماببین
 
عکس : مادر نمونه سال ....از دست نده
 
تصاویرکنسرت جدید سامی یوسف در آمریکا
 
تصاویر دیدنی از یک تصادف عجیب...حتماببینید
 
تصاویر جالب از خوابگاه دانشجویان دختز
 
حتمابخوانید : معجزه زایمان
 
تصاویر دیدنی از عروسی علی دایی
 
تصاویر جالب : عشق در فوتبال....کلیک کن ببین
 
تصاویردلهره : نجات یک کودک
 
عکس : ابطحی در زندان درحال خواندن قران
 
فیگور جالب لاریجانی در کلاس دخترانه...ببینید
 
عکس : سخت ترین سوال دنیا
 
عکس باور نکردنی از یک زن عجیب
 
عکس دیدنی ار دختر نانسی عجرم ( میلا)
 
تصاویر:پس از 8سال انریکه و نامزدش ازدواج می‌کنند
 
عکس دیدنی : یک کشتار دسته جمعی
 
... ادامه - آرشیو لینکدونی


فال روزانه، امروز سه شنبه 20 بهمن 1388  
عکسهای سحرقریشی وسمانه پاکدل( در دی 88)
 
جدیدترین ودیدنی ترین عکسها از لیلا اوتادی
 
عکس:شیوه نوین گدایی در سال 2010
 
عکس:محجبه شدن خواننده معروف عرب +مطلب
 
عکس:زهره فکور صبور قبل وبعد از گریم
 
عکس:سجده شکر غواصی سعودی در عمق دریا
 
عکس:جشن های عجیب وغریب قهرمانی
 
عکس:جزیره موریس-تبیعدگاه رضاخان
 
عکس:جدیدترین فیلم امین حیایی و مهناز افشار
 
عکس:اسرار ابوالهول برملا می‌شود +مطلب
 
عکس:جدیدترین عکسها از امین حیایی در بهمن88
 
عکس:اختصاصی از شاهرخ استخری
 
عکس:جنجالی ترین نشست خبری جشنواره فیلم فجر
 
عکس:سیدحسن خمینی در کنار پدربزرگ
 
عکس:شکاف دقیق خانه کعبه
 
عکس:شیوه جالب حمل کودک
 
عکس:دکوراسیون جالب سرویس بهداشتی
 
عکسهای هنری ورزشی
 
عكس:دختر بدلكارهمدانی از40متری پرید+مطلب
 
عکس:شخصی ترین عکسها از لیلا اوتادی
 
جدیدترین عکسهای کریستین رونالدو در مادرید اسپانیا
 
عکس:اختصاصی از السا فیروزآذر
 
عکسهایی کمیاب از حامد کمیلی
 
عکس:عکسهای عاشقانه انتظار
 
... ادامه - آرشیو لینکدونی

 ادامه : لینک دونی لینک دونی لینک دونی لینک دونی 

صفحه اصلی
آرایش و زیبایی
گالری عروس
مد لباس
دکوراسیون
گالری مد
آشپزی
عکس سینما
درمانگری
هنرهای تجسمی
عکس های گوناگون
عکس های تصادفی
زوجهای جوان
ضرب المثل ها
رازهای بی نزاکتی
آموزش کامپیوتر
مقایسه خودروها
بخش زنان و کودکان
بهداشت و سلامت
بخش رژیم درمانی
فكرو ذهن طرف مقابلتان را بخوانيد ...!!؟؟ بعد يازدهم ...جديد ترين يافته دانشمندان در مورد توانايي هاي ذهن
همراه با كتاب و سي دي راز شيك پوشيدن يك محصول بخريد سه محصول ببريد!!
شال فوق ‎العاده زيباي عشق با طراحي منحصر به فرد و شگفت‎ انگيز
كتاب به همراه CD ال پاچينوبه روايت خودش شهرت در چند قدمي شما ست فقط بايد اراده كنيد !!!
مجموعه اي شگفت انگيز براي بانوان ايراني زيبا ترين اندام شايسته شماست
اگر پشت ميز نشين هستيد و از چاقي شكم رنج مي بريد با روزي 10 دقيقه و در مدت 2 ماه 2 الي 3 سايز كم كنيد.
آيا به دنبال گردنبندي خاص و منحصر به فرد هستيد ؟ بهترين هديه تولد به آنكه دوستش داريد...
تكنيك هاي اصولي ماساژ را خودتان انجام دهيد فقط مدت 30 دقيقه تمام خستگي يك روز پر كار را بر طرف كنيد
آيا از كوتاهي قد خود رنج مي بريد ? به راحتي و با جديدترين روش ها قد شما بلند مي شود ...
شعبده بسيار بسيار حرفه اي بلند شدن از روي زمين عجيب ترين چيزي كه به عمرتان ديده ايد... بله اين كاملا حقيقت دارد...!!!
اگر به آموزشهايي كه در اين بسته داده شده ، دقت كنيد من به شما اين قول رو مي دم كه هم خودتون و هم همسرتون لذت بسيار بيشتري خواهيد برد ...
تغيير صدا با قابليت هاي جالب توانايي ايجاد تغييرات كلي در صدا و تبديل صداي كاربر به صداي مرد و زن
مهندسي معكوس يا Test Reverse Engineering + كتاب آموزشي
زندگينامه 500 تن از مشاهير ما شما را به دنيا و اسرار تك تك بزرگاني چون اينشتين ، چارلي چاپلين ، گاندي و ... مي بريم
مستندي بي نظير و استثنائي براي اولين بار درون مكه را با تمام جز ئيات ببينيد ؟! عظيم ترين مستند ساخته شده در مكه !!
گردنبند فوق العاده زيبا و پرطرفدار. خود را با مد فصل جديد هماهنگ كنيد. هنر جذابيت....
براي نوشتن پيام هاي محرمانه هر متني ميخواهيد بنويسيد... متن شما نامرئي مي شود
  تغذیه     دین واندیشه     گوناگون     پزشکی     روانشناسی
انرژی مثبت، پیش غذای اندام متناسب

انرژی مثبت، پیش غذای اندام متناسب

درمان پف زیر چشم با چای سبز
عاشق شکلاتی، خوشحال باش
چاق‌ها فلفل بخورند
ناشناخته هاي آب انار

عکس های خانه امام علي (ع) در کوفه

عکس هایی از خانه امام علي (ع) در کوفه

چگونگی رحلت امام زمان
راه خوشبختی از دیدگاه قرآن
راه ریزش گناهان
حکم ازدواج هم زمان با دو خواهر

کی ورزش کنیم، کی ورزش نکنیم؟

کی ورزش کنیم، کی ورزش نکنیم؟

نکاتی جالب درباره سفره عـقــد
فكر مي كنيد چقدر جذاب هستيد
همسراحتمالي شما !!!
فکر می‌کنید چقدر ظرفیت دارید؟

درد كف و پاشنه پا

درد كف و پاشنه پا

مسموميت در خانه
سوتین سرطان زاست!
كودك‌تان دندان‌قروچه مي‌كند؟
آیا می دانید فشارخون یعنی چه؟

روابط دختر و پسر قبل از ازدواج

روابط دختر و پسر قبل از ازدواج

«شکلات» زندگی
چند نکته:خانمی ایده آل باشید!!!
مهمترين دلايل بحران هاى زناشويى
13 قوانین راهگشای زندگی

آرشیو سایتنقشه سايتدرباره ماتماس با ماوبمستر هاخدمات گوناگون تبلیغات در نیک صالحی

Copyright (c) 2003-2010 NikSalehi.com.All Rights Reserved

© کلیه حقوق این پایگاه متعلق است به شرکت فرهنگ سازان

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.