Download bazar
دانلود
   Niksalehi.Com
   Best Persian site ... ( fun photo , and ... )

مطالب گذشته :

آرشيو ماهانه :
August 2005
July 2005

ژن درخودماندگى [ August 05, 2005 ]

ايران :گروهى از محققان فرانسوى موفق به كشف ژن ويژه اى در سلول هاى بدن انسان شدند كه با ابتلا به نوعى بيمارى روانى موسوم به «درخودماندگى» در ارتباط است.
مقاله انتشار يافته در نشريه «روانپزشكى مولكولى» حاكى است اين ژن تازه كشف شده به نام « PRKCB1»، بر روى كروموزوم شماره ۱۶ قرار دارد و توليد نوعى پروتئين ويژه را در بدن كنترل مى كند كه مى تواند نقش مهمى در ايجاد اين بيمارى مغزى داشته ايفا كند.
به گفته پژوهشگران، اين ژن در سلول هاى گرانولار موجود در مخچه مغز به فعاليت و توليد پروتئين مى پردازد و محصول توليدى آن سبب انتقال سيگنال هايى از سلول هاى گرانولار به سلول هاى «پوركنژ» مى شود. به اين ترتيب، موجى از اين سيگنال ها توسط هر دو گروه سلول نامبرده تقويت و سپس در مغز منتشر مى شود.
پيش از اين، دانشمندان به اين نكته پى برده بودند كه شمار سلول هاى گرانولار مخچه و سلول هاى «پوركنژ» در مغز افراد مبتلا به بيمارى درخودماندگى كمتر از افراد سالم است.
مبتلايان به اين بيمارى مغزى، از برقرارى ارتباط عادى و طبيعى با دنياى اطراف خود عاجز هستند



Posted by niksalehi at August 5, 2005 09:34 PM | Comments (0) | View: 1124
بازگشت به خانه


موضوعات :
عمومی (88)

Copyright 2005 Niksalehi.com , All Right Reserved