Download bazar
دانلود
   Niksalehi.Com
   Best Persian site ... ( fun photo , and ... )

مطالب گذشته :

آرشيو ماهانه :
August 2005
July 2005

گشتی در هالیوود [ August 27, 2005 ]

جمعه 4 شهريور 1384 - ساعت 14:59 هموطن سلام
کار من دیاز هنرپیشه جنجالی هالیوود هوای مادر شدن در سرش افتاده و به سرپرستی گرفتن کودک یتیمی می‌اندیشد تا عشق مادریش را به پای او بریزد.
هموطن آنلاین – هالیوود در هفته‌ای که گذشت شاهد به وقوع پیوستن اتفاقات داغ فراوانی بود. بعضی از این حوادث تعجب همگان را برانگیخت و بعضی دیگر بار غم سنگینی را بر دل‌ها به جای گذاشت.
اخبار داغ واصله از هالیوود در هفته گذشته چنین می‌گویند:

اوال راجل وود به عشق جیم بل در سر صحنه فیلمبرداری "روز سبز" گرفتار شد. این زوج در فیلم "هنگامی که سپتامبر تمام شد من را بیدار کن" به کارگردانی سمئول بایر نقش عشاق جوان را برعهده داشتند.
هنرپیشه فیلم "13" با حیله‌گری هرچه تمام‌تر به این سوال که آیا بیلی الیوت را در هنگام فیلمبرداری به طور مخفیانه ملاقات می‌کرده یا خیر گفت: "ما اکنون نیز همدیگر را مخفیانه ملاقات می‌کنیم!"
وود اخیرا به عشق خود نسبت به این هنرپیشه انگلیسی بعد از ملاقات وی در لندن اعتراف کرد. او گفت: "من عاشق لندن هستم و پسران انگلیسی شاهکارهای خلقت می‌باشند. درست در لندن بود که به عشق بل گرفتار شدم."

اما بشنویم ازدیاز: کار من دیاز هنرپیشه جنجالی هالیوود هوای مادر شدن در سرش افتاده و به سرپرستی گرفتن کودک یتیمی می‌اندیشد تا عشق مادریش را به پای او بریزد.
این هنرپیشه 32 ساله و بازیگر سریال فرشتگان چارلی احساس می‌کند در سن مناسبی برای مادر شدن قرار دارد و از فرزندخوانده گرفتن آنجلیاجولی الهام گرفته و مایل است عشقش را به کودکی فراموش شده هدیه کند.
جولی سرپرستی 2 فرزند از اتیوپی و کامبوج را به عهده دارد. دیاز می‌گوید: "من حتما عاشق خانواده جدیم خواهم شد زیرا در شرایطی هستم که عشق به داشتن فرزندی روز به روز درونم افزایش پیدا می‌کند. کودکان بسیاری در دنیا وجود دارند که چشم انتظار خانواده‌ای گرم و صمیمی هستند. من با به سرپرستی گرفتن یکی از آنها هیچ مشکلی ندارم. آنها را به من بدهید تا عشقم را نثارشان کنم."
دیاز در خرداد ماه 2003 با جاستین تیم بر لیک نامزد شده است.

دیوید چیز نیز در هفته گذشته سر و صدای زیادی به راه انداخت کارگردان مجموعه "سوپرانو" اعلام کرد تنها 6 قسمت به بستن این اثر باقی مانده است ولی این اثر مافیایی به همین زودی‌ها پایان نخواهد یافت. او پیشتر امیدوار بود بتواند این مجموعه 12 قسمتی را تا پایان فصل به اتمام برساند ولی گویا برنامه زمانی وی با شکست روبه‌رو شده است.
"هنگامی که اثری مانند "سوپرانو" بسیار جذاب است تماشاچیان مایل هستند این چنین مجموعه‌هایی هیچگاه تمام نشوند." اینها جملاتی هستند که دیوید در مصاحبه خود بر زبان آورده است.





Posted by niksalehi at August 27, 2005 04:26 AM | Comments (0) | View: 2171
بازگشت به خانه


موضوعات :
عمومی (164)

Copyright 2005 Niksalehi.com , All Right Reserved