جمعه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ صفحه اصلیتالار گفتمانکارت شارژRSSتبلیغاتآگهی رایگانتماس با ما

اخبار

سرگرمی

پزشکی

تغذیه

انواع فال

طالع بینی

استخاره

زناشویی

همسرداری

سبک زندگی

گوناگون

خانمها

آقایان

دینی

تصویری

سینما

کودکانه

جالب

روانشناسی

جراحی پلاستیک بینی

ارزیابــــی قـــــبل از عـــــــمل  ،  مراحــل اقدام عـــــملی، مراقبـــــت هـــــای بــــعد از عـــــــمل

www.dr-ameri.com

هاست

 سرعت ، کیفیت امنیت ، با بیش از 7 سال تجربه ، میزبانی مطمئن از قلب اروپا

هانوفر آی تی

خروجی RSS برای بخش  سینما

مطالب مرتبط

 » پــرفروش‌ترين فـيلم‌هاي سـال 88
» موفقيت كمدي خانوادگي «آجي ديوگان»
» تداوم درخشش سینماگران بریتانیایی در اسکار
» کوئنتین تارانتینو به سرقت ادبی متهم شد
» «مت ديمون» با پروژه سينمايي «منطقه سبز»
» «جودلاو» در پروژه‌ي سينمايي «شرلوك هلمز 2»
» «به رنگ ارغوان» چه داشت كه توقيف شد؟!
» شاهرخ‌خان در «را- وان» ابرقهرمان مي‌شود
» شاهرخ‌خان در «را- وان» ابرقهرمان مي‌شود
» جوابيه كارگردان «آشپزباشي» به اظهارات يك منتقد سينما
» سرانجام اكران نوروزي سينماها
» رخشان بني‌اعتماد داور جشنواره‌ي «فرايبورگ»
» جوايز اسكار اهدا شدند
» فيلم «مريدا» 20 اسفند كليد مي‌خورد
» آبراهام لینکلن به شکار خون آشامان می‌رود
» گفت و گو با کاترین بیگلو
» بردبارترين فيلم‌هاي تاريخ سينما معرفي شدند
» «اليور استون»وحشي‌ها را كارگرداني مي‌كند
» يكي از جيمزباندهاي سينما درگذشت
» سوپرمن جديد راكريستوفر نولان كارگرداني مي‌كند
» «رضا عطاران» از پشت صحنه سريال ده‌نمكي...
» «نيكول كيدمن»در كمدي رمانتيك «دكتر ازدواج»
» «بنيامين» براي اولين‌بار روي صحنه رفت
» روايت عجيب و غريب تيم برتن از آبراهام لينكلن
» جناح مردانه يا جناح زنانه؟
» «نيكلاس كيج» در «عصباني‌ راندن»
» همکاری آرونوفسکی و آنجلینا جولی
» "شرک 4"جشنواره تریبکا را افتتاح می‌کند
» نسخه‌ دوبله «بالا» روي پرده
» شبنم قلي‌خاني به سانفرانسيسكو مي‌رود

آرشیو بخش سینما »
  پربیننده های گوناگون
اخبار روز ، فال روزانه ، حواشی زندگی سوپر استارها
استخدام در شرکتهای ایرانسل ، گلرنگ لوفتانزا، مپنا، سامسونگ...
فال فردا جمعه بیست و یکم بهمن ماه سال 90
فال امروز جمعه بیست و یکم بهمن ماه سال 90
كانديدا شدن اكبر عبدي براي بهترين بازيگري نقش زن؟!
فال فردا جمعه بیست و یکم بهمن ماه سال 90
فال امروز پنج شنبه بیستم بهمن سال 90
بازار داغ طلاي دست دوم
عکس/ دل و جرأت یعنی این!
عکس/ سوسماری با پوزه دراز در پارک ملی
معرفی فیلمهای سی امین جشنواره فیلم فجر + عکس
نامزدی دختر ۱۹ ساله نیکول کیدمن و تام کروز ! + عکس
عکس/ غیبت عقاب ها
دست نوازش کارلوس کروش بر سر «اسب ایرانی» +عکس
عکس/ هدیه باور نکردنی ایران خودرو به خریداران
تبلت فقرا + عکس
خوردن شیر سگ بخطر فقر شدید+عکس
کادوی تولد 27 سالگی رونالدو +عکس
لیست ماشین های کریستیانو رونالدو
اولين زيارت امام خمینی پس از ورودبه ايران + عکس
پدری که خودوفرزندانش رامنفجرکرد+عکس
  پربیننده های اخبار
اگه هنوز برای عید نوروز کاری نکردی اینجا رو ببین !
مطالب سایت را زودتر از همه ببینید !!
پاسخ به سوالات پزشکی و بارداری خانمها ، حتما ببینید
کفش دخترا و پسرا تو مواقع مختلف چجوریه؟! + عکس
مهناز افشار و بهرام رادان در برج میلاد/ عکس
باراک اوباما حامله است! + تصویر
دستگيري دختري كه براي هيجان آدم مي‌كشت + عکس
واکنش همسر قرائتی به شایعه سه زنه بودن شوهرش
بازیگری آرش خواننده لس آنجلسی در یک فیلم ایرانی + تصاویر
مصطفی زمانی برای بازی در آن ۱۵ کیلو وزن اضافه کرد +عکس
بخوانید و به بقیه هم بفرستید
آخرین وضعیت بیماری کودک یخچالی +عکس
خشن ترین نوع شادی در میلاد پیامبر +عکس
عکس/ خودروی داریوش مهرجویی
عکس/باران کوثری در حاشیه جشنواره فیلم فجر
از شرط شهاب حسینی تا گریه های آنا نعمتی در پشت صحنه +عکس
یکتا ناصر و آنا نعمتی درجشنواره فجر+عکس
مائده در بیمارستان مدرس بستری شد + شماره حساب
خلاف سنگین ترین عاشق و معشوق دنیا !! + عکس
خوانندگی گلشیفته فراهانی در پاریس+تصاویر
دانشگاه دو جنسه ها در تایلند + تصاویر

پــرفروش‌ترين فـيلم‌هاي سـال 88


نگاهي به آمار فروش فيلم‌ها در سال 88 گوياي آن است كه سه فيلم «اخراجي‌ها»،«درباره‌الي» و «كتاب قانون» به ترتيب پرفروش‌ترين‌ فيلم‌هاي سال شده‌اند.

به گزارش خبرنگار سرويس سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نخستين برنامه‌ي اكران سال 88 با نمايش فيلم‌هاي «اخراجي‌ها 2»، «وقتي همه خوابيم»، «سوپر‌استار» و «بيست» آغاز شد و بدين ترتيب «اخراجي‌ها 2» ساخته‌ي مسعود ده‌نمكي پس از 79 روز اكران در 29 سينما به فروشي معادل 3 ميليارد و 757 ميليون تومان دست يافت و توانست عنوان پرفروش‌ترين فيلم سال را به خود اختصاص دهد.

«وقتي همه خوابيم» به كارگرداني بهرام بيضايي هم پس از 80 روز اكران در 18 سينما 328 ميليون تومان و «سوپراستار» تهمينه ميلاني پس از 79 روز اكران در 25 سينما 870 ميليون تومان فروخت.

«بيست» به كارگرداني عبدالرضا كاهاني، كه چهارمين فيلم اكران نوروزي سال 88 به‌شمار مي‌رفت پس از 61 روز اكران در 17 سينما با فروشي نزديك به 255 ميليون تومان اكران شد.

اما در ارديبهشت‌ماه و همزمان با دومين مجموعه‌ي اكران‌هاي سال، فيلم‌هاي «آخرين ملكه زمين» ساخته‌ محمدرضا عرب، «حريم» اثر محمدرضا خطيبي، «پاتو زمين نذار» ساخته‌ي ايرج قادري، «كلبه» به كارگرداني جواد افشار و «در ميان ابرها» ساخته‌ي روح‌الله حجازي به نمايش درآمدند.

«آخرين ملكه زمين» كه محصول سال 85 بود و پس از سه‌سال موفق به اكران شده بود، طي 40 روز اكران در 5 سينما به فروشي 15 ميليون توماني دست يافت و «حريم» به كارگرداني رضا خطيبي طي 38 روز و با دردست داشتن 14 سالن سينما به فروشي نزديك به 150 ميليون تومان دست يافت.

«پا تو زمين نذار» ساخته‌ي ايرج قادري هم طي 42 روز و در 14 سالن به فروشي نزديك به 123 ميليون تومان و «كلبه» به كارگرداني جواد افشار هم طي 18 روز و با در اختيار داشتن 12 سينما به فروشي بالغ بر 51 ميليون تومان داشت.

«در ميان ابرها» به كارگرداني روح‌الله حجازي در ارديبهشت‌ماه 88 با 7 سالن به نمايش درآمد و توانست طي 18 روز نزديك به 4 ميليون تومان بفروشد.

به گزارش ايسنا، خرداد‌ماه و همزمان با روزهاي انتخابات، فيلم «درباره‌ي الي» به كارگرداني اصغر فرهادي كه قرار بود جزء گزينه‌هاي اكران نوروزي باشد،با وقفه‌اي دو ماهه به نمايش درآمد و پس از 99 روز نمايش در 25 سالن، به فروشي نزديك به يك ميليارد و 200 ميليون تومان دست يافت.

«امشب شب مهتابه» ساخته‌ي محمدهادي كريمي و «هرچي تو بخواي» ساخته محمد متوسلاني هم به ترتيب پس از 95 و 49 روز اكران در سطح 21 و 14 سالن به ترتيب به فروشي نزديك 257 و 68 ميليون تومان رسيدند.

«خروس جنگي» اثر سيد‌مسعود اطيابي هم طي 95 روز نمايش در 21 سالن با فروشي نزديك به 892 ميليون تومان اكران شد.

در تيرماه و همزمان با چهارمين ماه سال تنها اكران جديد «پسر تهروني» بود و پس از 78 روز اكران در سطح 25 سالن نزديك به 939 ميليون تومان فروخت.

به گزارش ايسنا، مرداد‌ماه 88 هم فيلم‌هاي «دلخون»، «كيش و مات»، «خاك آشنا»، «پستچي سه‌بار در نمي‌زند» و «چشمك» به اكران درآمدند.

«دلخون» فيلم اول محمدرضا رحماني طي 46 روز و با دردست داشتن 16 سالن سينما به فروشي نزديك به 300 ميليون تومان دست يافت و «كيش و مات» جمشيد حيدري هم پس از 46 روز اكران در 21 سينما، نزديك به 447 ميليون تومان فروخت.

«خاك آشنا» به كارگرداني بهمن فرمان‌آرا هم طي 46 روز نمايش در 8 سينما بالغ بر 144 ميليون تومان فروش كرد و «پستچي سه‌بار در نمي‌زند» به عنوان دومين فيلم سينمايي حسن فتحي پس از 45 روز نمايش در 20 سالن نزديك به 399 ميليون تومان فروخت.

«چشمك» جهانگير جهانگيري هم طي 39 روز اكران در 21 سينما بالغ بر 289 ميليون تومان فروش داشت.

شهريور‌ماه و در آخرين ماه تابستان 88 هم «دوخواهر»، «زندگي شيرين»، «ترديد»، «يك وجب از آسمان» و «بي‌پولي» به نمايش درآمدند و «دوخواهر» ساخته محمد بانكي توانست پس از 90 روز نمايش در 22 سينما بالغ بر 969 ميليون تومان و «زندگي شيرين» ساخته‌ي قدرت‌الله صلح ميرزايي طي 62 روز نمايش در 24 سينما نزديك به 694 ميليون تومان فروخت.

«ترديد» دومين ساخته‌ي واروژ كريم‌مسيحي نيز طي 55 روز نمايش در 13 سالن سينما در نهايت با فروشي نزديك به 217 ميليون تومان و «بي‌پولي» به كارگرداني حميد نعمت‌الله پس از 62 روز اكران در 24 سالن نزديك به 747 ميليون تومان فروش داشتند.

«يك وجب از آسمان» علي وزيريان هم در مدت اكران 35 روزه‌اش، با دردست داشتن 12 سالن توانست به فروشي بالغ بر 28 ميليون و پانصد هزار تومان دست بيايد.

اما در نيمه‌ي دوم سال، در قالب طرح اكران فرهنگي تعداد فيلم‌ها تاحدي افزايش يافت و «كتاب قانون» مازيار ميري پس از دوسال توقيف، در نهايت مهرماه در كنار فيلم‌هايي مانند «خانه روشن»، «آقاي هفت‌رنگ» و «صداها»، به نمايش درآمد و به فروشي بالغ بر يك ميليارد و 162 ميليون تومان دست يافت.

«خانه روشن» ساخته‌ي وحيد موسائيان نيز پس از 4 سال تاخير در قالب طرح اكران فرهنگي به نمايش محدود درآمد و طي 21 روز اكران در دو سانس بالغ بر 6 ميليون تومان فروخت.البته همزمان با اين فيلم موسائيان مستندي با نام «سرزمين گمشده»را هم در اكران داشت كه آماري از فروش اين مستند رسما ارائه نشده است.

«صداها» كه ديگر فيلمي بود كه در قالب طرح اكران فرهنگي به نمايش درآمد،طي 27 روز و با در اختيار داشتن 4 سالن نزديك به 39 ميليون تومان فروش داشت.

«آقاي هفت‌رنگ» ساخته‌ي جديد شهرام‌ شاه‌حسيني هم برخلاف انتظار، فروش چنداني نكرد و پس از 49 روز نمايش در 23 سالن، نزديك به 327 ميليون تومان فروخت.

به گزارش ايسنا، «نيش زنبور»، «محاكمه در خيابان»، «چهره‌به‌چهره»، «پنالتي» و «ماه‌وش» هم فيلم‌هاي آبان‌ماه سينماها بودند.

«نيش زنبور» ساخته حميدرضا صلاحمند در مدت 72 روز اكران در 25 سينما به فروشي نزديك به 905 ميليون تومان و «محاكمه در خيابان» هم طي همين مدت و با در اختيار داشتن 22 سالن با فروشي نزديك به 581 ميليون تومان به اكران درآمد.

اما فيلم‌هاي «چهره به چهره» ساخته علي ژكان، «پنالتي» اثر انسيه شاه‌حسيني و «ماه‌وش» به كارگرداني محمد درمنش فيلم‌هاي فرهنگي آبان‌ماه بودند كه «چهره به چهره» طي 36 روز اكران در 12 سينما به فروشي بالغ بر 6 ميليون‌وپانصدهزار تومان و «پنالتي» طي 25 روز اكران در 6 سالن به فروشي نزديك به 4 ميليون تومان دست يافتند.

«ماه‌وش» هم در مدت 27 روز اكران در 15 سالن بالغ بر 16 ميليون‌ و500 هزار تومان فروخت.

اما در آخرين ماه پاييز «خواب ليلا»، «شكار روباه»، «تردست»، «ماجراهاي اينترنتي»، «استشهادي براي خدا»، «تنها دوبار زندگي مي‌كنيم» و «آنسوي رودخانه» به نمايش درآمدند كه از ميان آن‌ها «شكار روباه»، «ماجراهاي اينترنتي»، «استشهادي براي خدا»، «تنها دوبار زندگي مي‌كنيم» و «آنسوي رودخانه» در قالب طرح اكران فيلم‌هاي فرهنگي به نمايش درآمدند.

«خواب ليلا» ساخته مهرداد ميرفلاح هم طي 23 روز نمايش در 15 سينما بالغ بر 54 ميليون‌و500 هزار تومان فروخت و «شكار روباه» به كارگرداني مجيد جوانمرد هم طي همين مدت و با دراختيارداشتن 10 سالن به فروشي بالغ بر 32 ميليون تومان دست يافت.

«تردست» ساخته محمدعلي سجادي هم پس از 28 روز نمايش در 20 سينما نزديك به 64 ميليون ‌و500 هزار تومان فروش كرد.

«ماجراهاي اينترنتي» حسين قناعت پس از 35 روز نمايش در 7 سالن بالغ بر 11 ميليون و «استشهادي براي خدا» به كارگرداني عليرضا اميني طي 35 روز نمايش و با دراختيارداشتن 6 سالن سينما نزديك به 10 ميليون تومان فروخت.

«تنها دوبار زندگي مي‌كنيم» اولين فيلم بلند بهنام بهزادي نيز پس از 36 روز اكران در سطح 6 سينما بالغ بر 84 ميليون‌و500 هزار تومان و «آنسوي رودخانه» ساخته اول عباس احمدي مطلق هم طي 5 روز اول اكرانش در سطح 4 سينما فروشي نزديك به 300 هزار تومان داشت اما پس از اين زمان هيچ آماري مبني بر فروش آن اعلام نشده است.

به گزارش ايسنا، «دختر ميليونر»، «شوريده»، «شبانه»، «18-»، «هر شب تنهايي»، «حلقه‌هاي ازدواج» و «تاكسي نارنجي» در دي‌ماه و پيش از تب‌و تاب جشنواره‌ي فيلم فجر به نمايش درآمدند.

«دختر ميليونر» ساخته اكبرخامين طي 54 روز نمايش در 14 سينما بالغ بر 252 ميليون و 500 هزار تومان فروش داشت و «شوريده»محمد علي سجادي نيز پس از 20 روز نمايش در 9 سالن به فروشي نزديك به 20 ميليون و 500 هزار تومان دست يافت.

«شبانه» ساخته مشترك كيوان علي‌محمدي و اميد بنكدار نيز پس از 26 روز اكران در 12 سالن نزديك به 49 ميليون تومان فروخت.

«18-» هم پس از 23 روز نمايش در 9 سالن نزديك به 26 ميليون تومان فروخت و «حلقه‌هاي ازدواج» ساخته شاهين باباپور نيز تا 7 اسفندماه پس از 47 روز نمايش در 19 سالن نزديك به 340 ميليون تومان فروخت.

«تاكسي نارنجي» ساخته ابراهيم وحيدزاده نيز ظرف 28 روز اكران در 19 سالن فروشش به مرز 66 ميليون تومان رسيد.

«هر شب تنهايي» به كارگرداني رسول صدرعاملي هم تا روز هفتم اسفندماه طي 48 روز اكران در 10 سينما بالغ بر 318 ميليون تومان فروش داشته است.

در بهمن‌ماه 88 و هم‌زمان با جشنواره فيلم فجر نيز فيلم‌هاي «شب حورا»، «حيران»،‌ «به كبودي ياس»، «شاعر زباله‌ها»، «محافظ» در گروه فرهنگي و فيلم‌هاي «پنجمين سوار سرنوشت»، «عيار 14» و «به رنگ ارغوان» نيز در گروههاي مختلف سينمايي و بعضا بصورت آزاد به نمايش درآمدند و هم‌اكنون نمايش آنها ادامه دارد و نمايش دو فيلم از ميان اين فيلم‌ها تا اكران نوروزي ادامه دارد.

آمار فروش اين فيلم‌ها تا هفتم اسفندماه طبق آمار منتشرشده از سوي فارابي عبارتند از: «شب حورا» ساخته شهاب ملت‌خواه طي 11 روز اول اكرانش در 2 سالن سينما بالغ بر 200 هزار تومان فروخت و پس از اين تاريخ هم آماري مبني بر فروش آن منتشر نشده است.

«حيران» اولين ساخته بلند شاليزه عارف‌پور نيز طي 18 روز اكران در دو سينما نزديك به هشت‌ونيم ميليون تومان فروخته و «به كبودي ياس» جواد اردكاني پس از 14 روز نمايش در 5 سالن، بالغ بر يك‌ونيم ميليون تومان فروش داشته است.

«محافظ» ساخته محمدجواد كاسه‌ساز هم طي 10 روز اكران در 11 سينما نزديك به 9 ميليون‌و500 هزار تومان و «شاعر زباله‌ها» به كارگرداني محمد احمدي طي 10 روز اكران در 7 سالن به فروشي بالغ بر 5 ميليون تومان دست يافته‌اند.

در ميان فيلم‌هاي ديگر نيز «به رنگ ارغوان» ساخته توقيفي ابراهيم حاتمي‌كيا طي 10 روز اكران در 29 سينما بالغ بر 207 ميليون‌و500 هزار تومان، «عيار 14» به كارگرداني پرويز شهبازي طي 14 روز اكران در 19 سينما بالغ بر 73 ميليون تومان فروش داشته‌اند.

«پنجمين سوار سرنوشت» ايرج قادري نيز در حالي‌ پس از 30 سال به نمايش درآمده كه تا پايان بهمن‌ماه طي 13 روز اكران در 3 سينما بالغ بر هفت‌ونيم ميليون تومان فروش داشته است. البته پس از اين تاريخ آماري از فروش اين فيلم منتشر نشده است.

به گزارش ايسنا،بر پايه آمار منتشر شده از سوي بنياد سينمايي فارابي،فيلم‌هاي «اخراجي ها»،«درباره الي...»،«كتاب قانون»،«پسر تهروني»،«نيش زنبور»،«خروس جنگي»،«سوپراستار»،«بي‌پولي»،«زندگي شيرين»،«محاكمه در خيابان» به ترتيب ده فيلم پرفروش سال هستند.

گفتني است،در سال 88 براي اولين بار در اكران نوروزي اتفاقي جديد افتاد و يكي از گروه‌ها بدون فيلم ماند و به همين دليل اين گروه به طور گردشي به نمايش چهارفيلم گروه‌هاي ديگر پرداخت.

در سال سپري شده؛وحيد موسائيان پس از سالها به‌طور همزمان فيلم «خانه روشن» و مستند «سرزمين گمشده» را روي پرده داشت و محمد علي سجادي هم ديگر كارگردان با دو فيلم سال88 بود كه دو اثر«شوريده» و «تردست» او، پس از سال‌ها به نمايش درآمد.

انتهاي پيام

كد خبر: 8812-13580

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

www.niksalehi.com
تاریخ ارسالMarch 13, 2010 06:41 PM |  تعداد مشاهده: 738

  پربیننده ها
مطالب پربیننده

  پرشین وی
  حوادث      اجتماعی
تاوان يك هوس / ماجرای حامد مرد متاهلی كه دختري به خاطرش خودكشي كرد

تاوان يك هوس / ماجرای مرد متاهلی كه دختري به خاطرش خودكشي كرد


اصرار بر ازدواج، به قیمت جان دختر تمام شد
سفر به ایران برای ‌گرفتن حضانت دختر 8 ساله
مرگ قاتل هنگام فرار از خانه مقتول
دستگيری جاعل مامورنما در جنوب پايتخت
34 سال زندان، مجازات دو سارق شیشه‌ای

خوراندن مواد مخدر به كودك 6 ساله

خوراندن مواد مخدر به كودك 6 ساله


كلاهبردای 8 ميلياردی با تبليغ در اينترنت
نوبت عصر مدارس تهران تعطيل است
عامل جنایت هولناک خانوادگی به قصاص محکوم شد
تقويت شايعه مرگ ولي عهد جديد سعودي
پدر انیمیشن ایران درگذشت (+عکس)

  اقتصادی     فرهنگی
آغاز فروش زودهنگام و انبوه كالا در كشور

آغاز فروش زودهنگام و انبوه كالا در كشور


آمریکا برای حل مشکل بیکاری خود راهی طولانی در پیش دارد
سرما در اروپا اوج گرفت/ مواد غذایی کمیاب و گران شد
نیازی به تعدیل سود هر سهم داده پردازی نیست
پیشنهاد هند به ایران برای مبادله پایاپای نفت با گندم
احتمال ورشکستگی یونان افزایش یافت

مهناز افشار در محاصره عکاسان / عکس

مهناز افشار در محاصره عکاسان / عکس


مهناز افشار در محاصره عکاسان / عکس
امینی: رادیو تئاتر نقطه عطف جشنواره سی ام فجر بود
«محرمانه تهران» نیمه کاره رها شد
امجد: «آزمایشگاه» مستندی از زندگی مدرن است
رئیس سازمان سینمایی کشور امشب به «پارک ملت» می‌رود

  فرهنگ و هنر     سینما
اتفاقی مهم در زندگی شخصی مهدي اميني‌خواه

اتفاقی مهم در زندگی شخصی مهدي اميني‌خواه


اتفاقی مهم در زندگی شخصی مهدي اميني‌خواه
کسی از دروغ فرهادی به مردم خبر دارد؟
عکس : جریان عمل جراحی میلاد کی مرام
تصاویر:اجرای دو برنامه ویژه فجر با فرزاد حسنی /حضور فردین در قاب سیما
مهدی هاشمی‌ بدون جنجال وحاشیه

7 درس از زندگي ترانه عليدوستي

img alt="7 درس از زندگي ترانه عليدوستي" src="http://www.niksalehi.com/learn/khabar/789645456.jpg" width="150" height="100" border="0" />


7 درس از زندگي ترانه عليدوستي
عطاران: متعلق به سینمای سخیف کمدی ام/ مشکل جدی خودم هستم
معادی: سیاه و سفید بودن «برف روی کاج ها» ریسک بزرگی بود
حضور مهناز افشار در تئاتر یک اتفاق است
مهناز افشار از حضور چشمگیر در جشنواره سی ام برای کاربران «سینمای ما » می گوید.

  ادبیات    داستان
به دختر 14 ساله ام توصیه کردم˝پایی که جا ماند˝ را بخواند

به دختر 14 ساله ام توصیه کردم˝پایی که جا ماند˝ را بخواند


با گلچین گیلانی دوباره کودک می شویم
درصفت عشق مجنون
هر آنچه می‌خواهید از فروغ فرخزاد بدانید!!
زیباترین شعری که از مادر می‌شناسم!
خاطره‌های ناگفته احمد شاملو از زبان آيدا!

ضرب المثل «کفگیر به ته دیگ خورده»

ضرب المثل «کفگیر به ته دیگ خورده»


کوتاه‌ترین داستان ترسناک جهان!فقط 12کلمه !!
اصرار عجیب پسر کوچولو
دو خط موازی
دختر فداکار
پیرمرد و صندوق صدقات

  پیشنهاد ما

برای استخدام در شرکتهای بزرگ ایرانی و خارجی کلیک کنید
ارزانترین و بهترین تورهای ایرانی و خارجی ویژه نوروز !
سرویس ویژه به کاربران سایت حتما کلیک کنید!
 با خوردن این چای 3 الی 7 کیلو در ماه وزن کم کنید !
بدون ورود به سایت از آخرین اخبار و مطالب با خبر شوید!
برای استخدام در شرکتهای بزرگ ایرانی و خارجی کلیک کنید
ارزانترین و بهترین تورهای ایرانی و خارجی ویژه نوروز !
بي‌ضررترين راه براي ازبين بردن ريشه موهاي زائد!!
بدون ورود به سایت فال روزانه خود را ببینید !
مؤثرترين راه براي ازبين بردن ريشه موهاي زائد
ارزانترین و بهترین تورهای ایرانی و خارجی ویژه نوروز !
اطلاعات مفید قبل از جراحی زیبایی بینی!
بدون ورود به سایت از آخرین اخبار و مطالب با خبر شوید!
با خوردن این چای 7-3 کیلوگرم وزن در ماه کم کنید
بي‌ضررترين راه براي ازبين بردن ريشه موهاي زائد!!
اطلاعات مفید قبل از جراحی زیبایی بینی!
 

اختصاصی نیک صالحی

هنرپیشگی سلنا گومز ، از کودکی تا بزرگسالی + عکس

هنرپیشگی سلنا گومز ، از کودکی تا بزرگسالی + عکس

پاک کردن لکه سس سالاد از روی فرش+ عکس

پاک کردن لکه سس سالاد از روی فرش

پخش دادگاه طلاق کیم کارداشین به طور زنده از تلویزیون + عکس

پخش دادگاه طلاق کیم کارداشین به طور زنده از تلویزیون + عکس

هشدار ! موهایتان را هر روز نشوئید!

هشدار ! موهایتان را هر روز نشوئید!

آنجلینا جولی از مهمترین بخش زندگی اش می گوید+ عکس

آنجلینا جولی از مهمترین بخش زندگی اش می گوید+ عکس

به تازگی فراموشکار شده ام ؛ آیا مبتلا به آلزایمر شده ام؟

به تازگی فراموشکار شده ام ؛ آیا مبتلا به آلزایمر شده ام؟

دختری می خواهم که مثل مادرم باشد!!!+ عکس

دختری می خواهم که مثل مادرم باشد!!!+ عکس

ماسکی برای محافظت از پوست در برابر هوای سرد زمستان

ماسکی برای محافظت از پوست در برابر هوای سرد زمستان

تصاویری از سلنا گومز خواننده نوجوان و مشهور در میان طرفدارانش( عکس)

تصاویری از سلنا گومز خواننده نوجوان و مشهور در میان طرفدارانش( عکس)

قابل توجه کسانیکه از لنزهای طبی استفاده می کنند!

قابل توجه کسانیکه از لنزهای طبی استفاده می کنند!

بیانسه باید عکس های نوزادش را بفروشد + عکس

بیانسه باید عکس های نوزادش را بفروشد + عکس

راهکاری ساده برای داشتن آرایشی جذاب و ماندگار تر + عکس

راهکاری ساده برای داشتن آرایشی جذاب و ماندگار تر + عکس

دیوید بکهام هوای دوران جوانی به سرش زده !!+ عکس

دیوید بکهام هوای دوران جوانی به سرش زده !!+ عکس

وقتی دچار سرماخوردگی می شویم چه بخوریم؟

وقتی دچار سرماخوردگی می شویم چه بخوریم؟

کادو تولد پرنس ویلیام به کیت میدلتون+ عکس

هدیه عجیب پرنس ویلیام به کیت میدلتون برای تولدش + عکس

این غذاها باعث می شوند شما جوش بزنید!

این غذاها باعث می شوند شما جوش بزنید!
  تغذیه     خانمها بخوانند     گوناگون     پزشکی     روانشناسی
چرا باید ویتامین بخوریم؟+دلایل مصرف این ویتامین ها

چرا باید ویتامین بخوریم؟+دلایل مصرف این ویتامین ها

چرادختران نوجوان نباید رژیم بگیرند
۱۷ ماده خوراکی برای تسکین درد
نوشیدنی مغذی برای کم خونها
7ماده غذایی ضدسرطان پروستات

خانمها : چرا عشقتان شما را ترک میکند؟

خانمها : چرا عشقتان شما را ترک میکند؟

مزايا و معايب هورمون‌درماني
علل چاقي بعد از يائسگي
نکته مفیددرباره سرطان پستان
زن درجستجوی رهایی

عکس : دختري كه براي هيجان آدم مي‌كشت

عکس : دختري كه براي هيجان آدم مي‌كشت

عجیب ترین عاشق و معشوق جهان + عکس
عکس:کریم باقری و همسرش
رستورانی مختص بانوان محجبه درتهران+تصاویر
عکس / این مرد گردن ندارد!

برای تشخیص سنگ کلیه و مجاری ادرای چه باید کرد؟

برای تشخیص سنگ کلیه و مجاری ادرای چه باید کرد؟

میوه پرفایده ترازهویج برای چشم
بخور گرم یابخور سرد
بیماری مالاریاتب متناوب دارد
همه چیزدرباره سرمازدگی

از رابطه پنهاني تا جنايت

از رابطه پنهاني تا جنايت

10نکته برای شادوخندان بودن
تاثير تشويق و تنبيه بر كودك
9 راه برای تصمیم‌گیری درست
چشم پاک ها نخوانند

آرشیو سایتنقشه سايتدرباره ماتماس با ماخدمات گوناگون تبلیغات در نیک صالحی

Copyright (c) 2003-2011 NikSalehi.com.All Rights Reserved

© کلیه حقوق این پایگاه متعلق است به شرکت فرهنگ سازان

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.