راهنمای کامل برای دریافت ویزای توریستی سنگاپور

راهنمای کامل برای دریافت ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش عازم این کشور می‌شوند. این ویزا دارای اعتباری یک ماهه بوده و به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.

دریافت ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور , سنگاپور کشوری کوچک ولی ثروتمند در جنوب شرق آسیا است که به دلیل وجود بازارهای هیجان‌انگیز، صدها پارک زیبا و بیش از ۶۰ جزیره نفس‌گیر عمده درآمد خود را از صنعت گردشگری کسب می‌کند.

سنگاپور از جمله کشورهای کوچک دنیا است که در ناحیه جنوب شرقی آسیا قرار دارد و با وجود وسعت اندک، خود یکی از پیشتازان اقتصادی در عرصه جهانی به شمار می‌رود که علت اصلی آن رونق صنعت گردشگری در این کشور است. در واقع، سنگاپور با برخورداری از جاذبه‌های تفریحی و سرگرمی‌های متنوع مانند پارک‌های استوایی و موضوعی جذاب، سواحل زیبا، مراکز خرید، باغ وحش، فرودگاه چانگی و امکاناتی از این قبیل به بهشتی کوچک برای گردشگران از اقصی نقاط دنیا تبدیل شده است. از این رو، سالانه تعداد بیشماری از گردشگران و از جمله شهروندان ایرانی برای تفریح، تحصیل یا سفر کاری راهی سنگاپور می‌شوند. از آنجایی‌که ویزا یکی از لوازم سفر به سنگاپور محسوب می‌شود، بنابراین پیش از سفر باید نسبت به تهیه آن اقدام کرد.

ویزای سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور

ویزای سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش عازم این کشور می‌شوند. این ویزا دارای اعتباری یک ماهه بوده و به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. همچنین دارنده این نوع ویزا اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت مقرر در خاک این کشور را ندارد و در صورت تقاضا برای تمدید شخص متقاضی باید با به همراه داشتن اصل گذرنامه به اداره مهاجرت سنگاپور مراجعه کند.

همچنین بخوانید :  نکات مهم و ترفندهایی برای سفر با قطار

نکاتی که باید پیش از سفر به سنگاپور بدانیم

ویزای توریستی سنگاپور

سفر به سنگاپور

نکته: از آنجایی‌که کشور سنگاپور در ایران فاقد سفارتخانه است، بنابراین متقاضیان باید از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها یا آژانس‌های مسافرتی داخلی – که با آژانس‌های کشور سنگاپور در ارتباط هستند – برای درخواست ویزا اقدام نمایند.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور

مدارک لازم برای دریافت ویزای سنگاپور

تکمیل فرم‌های ۱۴A و V39A
گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماهه به همراه کپی
یک قطعه عکس زمینه سفید جدید

سایر مدارک

شناسنامه و کارت ملی
آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی
واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
بلیط رفت و برگشت
وجه مورد نیاز برای صدور ویزا ( ۳۰ دلار سنگاپور)

گفتنی است امکان درخواست ویزای سنگاپور به صورت آنلاین نیز وجود دارد؛ در این صورت، درخواست باید حداقل ۳۰ روز قبل از ورود به سنگاپور و از طریق رابط معتبر در این کشور انجام شود.
کجارو

حاشیه های بازیگر زن سینمای ایران فیلم
آگهی استخدام همکار در سایت های نیک صالحی و پرشین وی
اخبار مرتبط :
سامسونگکفش پاشنه مخفیدکتر تاجبخشدکتر بتول طاهریمهر پرواز

جاذبه های دیدنی شهر تفلیس در کشور گرجستان + تصاویر
جاذبه های دیدنی شهر تفلیس در کشور گرجستان + تصاویر
سفری جذاب به دیار بالیوود+ تصاویر
سفری جذاب به دیار بالیوود+ تصاویر
لذت غذا خوردن در ارمنستان+تصاویر
لذت غذا خوردن در ارمنستان+تصاویر
بمبئی شهر بالیوود و سرزمین رویاهاست+تصاویر
بمبئی شهر بالیوود و سرزمین رویاهاست+تصاویر
زیباترین شهرهای توریستی ترکیه +تصاویر
زیباترین شهرهای توریستی ترکیه +تصاویر
گارنی , تنها نیایشگاه غیرمسیحی باقی‌مانده در ارمنستان+تصاویر
گارنی , تنها نیایشگاه غیرمسیحی باقی‌مانده در ارمنستان+تصاویر
سفر به جاذبه های شهر مولوی در ترکیه+تصاویر
سفر به جاذبه های شهر مولوی در ترکیه+تصاویر
سفری شیرین و دلچسب به زیباترین شهر مالزی+ تصاویر
سفری شیرین و دلچسب به زیباترین شهر مالزی+ تصاویر
سامسونگکفش پاشنه مخفیدکتر تاجبخشدکتر بتول طاهریمهر پرواز